Led Verlichting

Led Verlichting

Ledverlichting is niet meer weg te denken binnen duurzame energietoepassingen.Door de het lage energieverbruik en de lange levensduur is er inmiddels een grote hoeveelheid ledverlichtingen in de markt.U kunt tegenwoordig overal ledlampjes kopen bij de bouwmarkten en de supermarkt, tegen lage kosten.De LED verlichting die wij in ons portfolio hebben is voor vrijwel alle toepassingen van licht inzetbaar en zijn van een hoge kwaliteit.Voor elke gewenste situatie, thuis, kantoor, winkel of fabriek hebben wij een oplossing, waarbij wij u als totaalinstallateur met onze partners van het juiste produkt, kwaliteit en garantie kunnen voorzien.

Impressie ledverlichting

Het LED merk Ervan

Zie ook www.ervan.cn

L3 Series voor thuis
 

Met deze Led lampen zijn besparingen op energy haalbaar van zo’n 80% in vergelijking met traditionele lampen.

Tel daar de lange levensduur van 35.000 uur bij op en de totale besparing in geld kan per lamp oplopen tot 50 á 200 euro.
Tel uit je Betaalbaar kwaliteits product led lampen welke traditionele gloei- en halogeen lampen vervangt.winst

Winkel verlichting Leco

Verlichting in winkels heeft als doel een prettige sfeer te creëren zodat kijkers worden verleid tot kopen. Niet alleen het licht moet klanten naar de winkel lokken maar ook de condities in de winkel dragen bij tot omzet. Door het lage vermogen is ook de warmte ontwikkeling bijzonder laag, voor kijkers een reden om langer te blijven staan. (en te kopen)

De led verlichting van Luminesense kenmerkt zich door een bijzonder mooi lichtbeeld in combinatie met met een laag verbruik. Besparingen tot 80% op energie zijn haalbaar, tevens is door de lange levensduur uitval tot een minimum beperkt. De lampen gaan tot 25 of meer keer langer mee dan traditionele halogeen verlichting.

Behalve in winkels zijn de toepassingen oneindig, ook bijzonder geschikt voor musea, kantoren, recepties, showrooms, scholen. of publieke plaatsen al bijvoorbeeld luchthavens

Voor systeem plafonds met hoog rendement spiegeloptiek

Onze ledoplossing is het enige goede alternatief voor traditionele T5 of T8 fluorescentie-verlichting. Een gegarandeerde levensduur van minimaal 50.000 uren zonder zichtbare afname van licht, storingsvrij en super duurzaam. De verwachting is dat de lampen en elektronica 80 tot 100 duizend uur mee zullen gaan! Dat is in de meeste gevallen 20 tot 40 jaar! Je ziet het niet, maar we willen het wel nadrukkelijk vermelden: De technologie is volledig ontwikkeld in Nederland

Meest kenmerkend voor de led armaturen is de bijzonder hoge lichtopbrengst, de aangename en natuurlijke kleur van het licht, geen geknipper, geen blur en alle technische specificaties voldoen aan de hoogste normen.

De armaturen worden als een systeem verkocht, geen retrofit maar een deugdelijk en absoluut veilig product.

De kwaliteit van het licht is dermate goed dat er inmiddels aanwijzingen zijn bij onze gebruikers dat het de prestaties verhoogt. Migraine patiënten geven de voorkeur aan onze led verlichting boven TL of PL lampen.

L5 Series, Speciaal voor sfeer

Led lampen voor in het oog springende toepassingen met een look welke niet onderdoet voor een traditionele gloeilamp.

Lampen uit de L5 series worden gebruikt daar waar de allerhoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit en beleving van het licht.

Kristallen kroonluchters krijgen met onze kaarslampen de sparkel zoals ooit bedoelt met een traditionele gloeilamp kaars, maar dan met 3 of 5 Watt verbruik en een levensduur tot meer dan 20 jaar. Ofwel 40.000 branduren! Door het lage wattage is de warmte straling ook heel laag, dus minder snel bruine plekken op plafond of muur. Ook de airco kan een standje lager. Kortom duurzaam, mooi en bijzonder zuinig licht.

Down lighters Ecolux

Onze series Ecolu downlighters zijn ideale vervangers voor PL lampen, Halogeen of metaalhalidelampen. Door het lage vermogen is ook de warmte ontwikkeling bijzonder laag, voor kijkers in winkels een reden om langer te blijven staan.

De lichtbron bestaat uit LED’s welke in combinatie met optische techniek een helder diffuus lichtbeeld van hoge kwaliteit opleveren. Deze toegepaste optische techniek geeft een 10 tot 20% hogere lichtopbrengst in vergelijking tot de meeste andere merken en producten welke in de handel zijn.

De LED -verlichting kan bediend worden via klassieke schakelaars en is rechtstreeks aansluitbaar op 230 VAC.Behalve in winkels zijn de toepassingen oneindig, Het aangename licht bestaat uit een breed spectrum lichtopbrengst waardoor een betere lichtervaring wordt gecreëerd in vergelijking tot conventionele PL lampen. Door de toegepaste LED technologie wordt een energie besparing gerealiseerd van 45 tot 75 % ten opzichte van conventionele spaar, gloei of halogeenlampen.

Door de lange levensduur is een onderhouds cyclus van 35.000 tot 50.000 uur realiseerbaar waarbij een afname van licht intensiteit te verwachten valt van circa 10 tot 20%.

Flat Panel Lampen Ecolux

Meest kenmerkend voor de Luminesense led armaturen is de bijzonder hoge lichtopbrengst, de aangename en natuurlijke kleur van het licht, geen geknipper en geen blur. Daarbij voldoen alle technische specificaties aan de hoogste normen.

De armaturen worden als een systeem verkocht, geen retrofit maar een deugdelijk en absoluut veilig product.
De kwaliteit van het licht is dermate goed dat er inmiddels aanwijzingen zijn bij onze gebruikers dat het de prestaties verhoogt. Migraine patiënten geven de voorkeur aan onze led verlichting boven TL of PL lampen.

Scroll to Top